Par & Familj

Jag fotar även parfotograferingar och familjefotograferingar. Precis som vid en bröllopsfotografering är mitt mål att det ska bli naturliga och avslappnade bilder tagna i vackra miljöer. Jag fotar gärna vid soluppgång eller solnergång vid en speciell plats som betyder något särskilt för er.

En parfotografering kan vara något som ni önskar av olika skäl. Kanske ni vill fotas innan bröllopet för att få bilder som ni kan använda till inbjudningskorten? Kanske för att det även blir som en “testfotografering”, så att vi lär känna varandra innan bröllopsfotograferingen? Eller kanske det redan hunnit bli länge sedan ni gift er och nu vill ni ha nya bilder av er två tillsammans?

En familjefotografering är något av det mysigaste som finns tycker jag. Tänk att äntligen få möjligheten att föreviga hela skaran tillsammans på bild! Men en annan fördel med familjefotograferingar är att ni har möjlighet att få många olika varianter: Hela gruppen samlad, bara er två, bara barnen och enskilda bilder av varje familjemedlem. Jag fotar gärna även spontana ögonblicksbilder emellan de mer arrangerade porträttbilderna.