Bildfilosofi


Vad vill du ha kvar när bröllopsdagen är över? När ni har skrattat, gråtit och haft trevligt tillsammans med nära och kära?

Mitt mål är att ge er äkta ögonblick med er två i centrum. Jag strävar efter att föreviga upplevelsen av bröllopet och berätta er historia. Jag vill att du ska sitta kvar med en känsla av att du är där när du ser bilderna. Bilder som visar hur kärleken mellan er två ser ut.

Jag tycker det är viktigt med en avslappnad fotografering i vackra miljöer för att du ska få naturliga bröllopsbilder. Att ni ska kunna slappna av under fotningen är prio #1. Jag vill att bröllopsfotograferingen ska vara en trevlig stund där vi kan gå runt i vackra miljön, samtala om livet och låta er få vara er själva. Målet är alltid naturliga bröllopsbilder. Därför ska ni inte prestera något annat än att försöka slappna av och vara närvarande. Det är då magin uppstår.

Jag är er fotograf inte bara under själva bröllopsdagen. Jag är med från början för att vägleda er genom processen och svara på frågor som dyker upp. För mig är det viktigt att det blir ett samarbete mellan oss, och därför vill jag gärna träffa er innan bröllopet. När vi alla känner att vi kommer bra överens och slappnar av med varandra så kommer detta att reflekteras i bilderna.

Om jag kan hjälpa kärleken med de bilder jag tar så har jag uppnått det största. Jag vill att du ska uppleva den stora glädjen i att se på bild vad ni äger och har tillsammans. Bröllopsdagen är ett unikt tillfälle för er att fira kärleken, och för mig att föreviga den tillsammans med er.

Läs mer om vad jag kan erbjuda för er under Paket & Priser.