Familjefotografering

Jag älskar att fota människor i många olika sammanhang, inte bara bröllop.

Mysfaktor

En familjefotografering är något av det mysigaste som finns. Tänk att äntligen få möjligheten att föreviga eran familj på bild – och dessutom utan att själva försöka ta bilderna med mobiltelefonen.

Naturligt och avslappnat

Mitt mål med en familjefotografering är att ni ska få naturliga och avslappnade bilder. När barnen får vara i centrum så brukar inte det vara något problem 😀

En personligt plats

Bilder som är tagna på en plats som betyder något särskilt för er personligen kommer göra bilderna mer meningsfulla för er.

Många olika varianter

Något som är helt unikt med en familjefotografering är att ni har möjlighet att få så många olika varianter: Hela familjen, en förälder med ett barn, bara er två, bara barnen, enskilda bilder av varje familjemedlem, etc. Och ni får självklart bestämma vilka olika varianter ni vill att jag ska fota.

Spontana ögonblick

Det är roligt att även kunna fota spontana ögonblicksbilder emellan de mer arrangerade porträttbilderna.

Pris och innehåll

Ni hittar aktuella priser i min prislista. Förutom fotograferingen får ni ett webbgalleri som innehåller alla era bilder i högupplöst format. I galleriet kan ni både bläddra genom, favoritmarkera och ladda ner bilderna. Utöver det kan ni lägga till produkter som album och förstoringar.

Kontakta / Boka

Ni är varmt välkomna att boka en familjefotografering direkt här från hemsidan. Ifall ni har funderingar hittar ni mig i chatten via den gröna knappen där nere i hörnet dagtid & kvällstid. Övrig tid får ni gärna mejla era funderingar till bjarte@lavedu.com så återkommer jag så snart jag kan.