Bröllopsfotografering

En stor grej

Bröllopsbilder är en stor grej. De har en kraft och förmåga att stärka ditt förhållande med den du älskar. Det här handlar om något mycket större än bara bröllopsplanering. Det handlar om att investera i erat förhållande och äktenskap. Bröllopsbilder är en stor grej, eftersom eran kärlek är en stor grej.

Min drivkraft

Om mina bilder kan stärka kärleken och förhållandet mellan er så har jag uppnått det största en fotograf kan uppnå. Det här är min drivkraft. Det är varför jag vill vara en bröllopsfotograf och föreviga kärleken mellan människor.

Äkta ögonblick

Vad vill du ha kvar när bröllopsdagen är över? När ni har skrattat, gråtit och haft trevligt tillsammans med nära och kära? Mitt mål är att ge er äkta ögonblick med er två i centrum. Jag strävar efter att föreviga upplevelsen av bröllopet och berätta eran historia. Jag vill att du ska sitta kvar med en känsla av att du är där när du ser bilderna.

Naturliga bilder

Målet är alltid naturliga bröllopsbilder. Det handlar inte om att försöka prestera något. Nej, bara var er själva. Och njut av stunden tillsammans. Det är då magin uppstår.

Avslappnad fotografering

Jag tycker det är viktigt med en avslappnad bröllopsfotografering. Jag vill att den ska vara en mysig och lugn stund som ni kan få njuta av under den annars så fullspäckade dagen.

Kommunikation

Jag är eran fotograf inte bara under själva bröllopsdagen. Jag är med från början för att vägleda er genom processen och svara på frågor som dyker upp. En bröllopsfotografering är ett samarbete, och därför vill jag gärna träffa er innan bröllopet. Vi kan boka ett videosamtal via Zoom eller Skype efter bokningen – och ifall ni önskar det kan vi självklart även boka ett videosamtal innan ni avgör er.

Webbgalleri

Ett webbgalleri som innehåller era högupplösta bildfiler ingår i alla paket. I galleriet kan ni både bläddra genom, favoritmarkera och ladda ner bilderna. Ni kan räkna med minst 150 bilder vid en halv dag och minst 50 bilder vid en porträttfotografering.

Kontakta / Boka

Ni är varmt välkomna att boka bröllopsfotografering. Ifall ni har funderingar hittar ni mig via den gröna knappen där nere i hörnet. Den gröna knappen leder till en chatt eller ett kontaktformulär beroende på om chatten är öppen. Övrig tid får ni gärna mejla era funderingar till bjarte@lavedu.com så återkommer jag så snart jag kan.

Livet i sig självt är stort och mäktigt. Det ska helt enkelt fångas. Naturligt.