Varför bröllopsbilder?

Kära minnen att återkomma till. Äkta ögonblick med er två i centrum. Fotografier som berättar hur kärleken mellan er ser ut. Den stora glädjen i att se på bild vad ni äger och har tillsammans.

Om jag kan hjälpa kärleken med de bilder jag tar så har jag uppnått det allra största. Jag strävar efter att illustrera upplevelsen av bröllopet och berätta er historia. Jag vill att du ska sitta kvar med en känsla av att du är där när du ser bilderna.

Att ni ska kunna slappna av under fotningen är oerhört viktigt för mig. Jag vill att brudparfotograferingen ska vara en trevlig stund där vi kan gå runt i vackra miljön, samtala om livet och låta er få vara er själva. Målet är alltid naturliga bröllopsbilder. Därför ska ni inte prestera något annat än att försöka slappna av och vara närvarande. Det är då magin uppstår.

Ni har mig som eran fotograf inte bara under själva bröllopsdagen – utan jag är med från början för att vägleda er genom processen och svara på frågor som dyker upp. För mig är det viktigt att det blir ett samarbete mellan oss och därför vill jag gärna träffa er – inte bara för att planera – utan också för att samtala. När vi alla känner att vi kommer bra överens och slappnar av med varandra så reflekteras detta i bilderna. Skype är ett bra alternativ ifall avståndet är för långt för att ett möte ”i verkligheten”.

Ni får ett baspaket med tre timmar fotografering vilket resulterar i ögonblicksbilder från vigseln och bilder från brudparfotograferingen. Det går självklart att lägga till fler antal timmar ifall ni vill att jag ska vara med och fånga ögonblick från en större del av dagen. Efteråt får ni ett proffsigt album, högupplösta bildfiler av alla bilderna och tillgång till ett webbgalleri där ni kan bläddra genom och sortera i lugn och ro.

Bröllopsdagen är ett unikt tillfälle för er att fira kärleken, och för mig att föreviga den. Låt oss skapa vackra bilder tillsammmans.

Bjarte Edvardsen
La ve du
Bredvid dig