Blogg

Att fotografera intima bröllop

Jag har varit lyckligt lottad som fått fota små, intima och personliga bröllop. Att jag, som en ”främling”, fått brudparets förtroende att föreviga deras lilla bröllop säger något. Det säger något om hur viktiga bröllopsbilderna är för dem. För det kan vara obekvämt att låta en främling komma in i en liten tillställning. Man vill inte låta vem som helst komma ut ifrån och in i denna lilla grupp med familj och vänner. Det är en risk när man anlitar någon man inte känner. Jag är väl medveten om att detta kan vara ett svårt beslut att fatta. Därför känns det bara ännu mer hedrande och betydelsefullt varje gång jag får tillfälle att fotografera mindre bröllop.

Och det fascinerande i detta är när jag inser att vi faktiskt inte känns som främlingar för varandra. En vänlig atmosfär kan förena främlingar.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.