Norrland Sverige

Ida + Magnus. Bröllop i Jäckvik. Lappland!

15 november, 2015

Ida och Magnus bröllop i den lilla fjällbyn Jäckvik påminde mig om att inga bröllop är likadana. Alla är unika. För ingen kärlek mellan två människor är likadan. All kärlek är unik. Och reser man väldigt långt, inte bara i kärlekens väg, men också på bilvägar så blir bröllopet genast ännu mer unikt.

Flera timmar får gå på resan. En och annan ren korsar vägen. Förväntningar bildas. Ständigt nya vyer passerar förbi. Så kommer man fram till platsen där drömmarna och förväntningarna ska förverkligas. Till det yttre kanske i enkelhet, men till det inre i en personlig och känsloladdad storhet.

ida-magnus-01
ida-magnus-02
ida-magnus-03eee
ida-magnus-04
ida-magnus-05
ida-magnus-06
ida-magnus-07
ida-magnus-08
ida-magnus-09
ida-magnus-10
ida-magnus-11
ida-magnus-12
ida-magnus-13
ida-magnus-14
ida-magnus-15
ida-magnus-16
ida-magnus-17
ida-magnus-18
ida-magnus-19
ida-magnus-20
ida-magnus-21
ida-magnus-22
ida-magnus-23
ida-magnus-24

Du skulle kanske också gilla

Inga kommentarer

Lämna ett svar