Norrland Sverige

Evelina + Jimmy. Bröllop i Vännäsby.

21 augusti, 2013

Det naturliga är viktigt. Det handlar om att fånga stämningen på en jättestor dag för två människor och att hitta vackra platser som berättar något om området för just det här bröllopet. När jag vet att brudparet jag fotograferar tänker på samma sätt som jag blir det mycket lättare att samarbeta. Alla vet vilket slutresultat vi jobbar oss fram emot.

Det tog mig två minuter att köra till första plats för fotograferingen, idylliska Sunnanå. Vigseln var i Vännäs kyrka i Vännäsby och festen på Hemberget. Jimmy och Evelina håller till i Vännäs, precis som jag, så det här var ett väldigt kortrest uppdrag. När det kom en regnskur var det inga problem, för då hade vi en björkskog nere vid älven att fota i medan vi skyddade oss från ovädret. När det slutade regna och solen sken så starkt som den sällan skiner kunde vi röra oss ut i det öppna landskapet igen.

evelina-jimmy-001evelina-jimmy-002Bröllopsfotograf i Umeå och Vännäsevelina-jimmy-004evelina-jimmy-005evelina-jimmy-006evelina-jimmy-007Bröllopsfotograf i Umeå och VännäsBröllopsfotograf i Umeå och Vännäsevelina-jimmy-010evelina-jimmy-011evelina-jimmy-012evelina-jimmy-013evelina-jimmy-014Bröllopsfotograf i Umeå och Vännäsevelina-jimmy-016evelina-jimmy-017evelina-jimmy-018evelina-jimmy-019evelina-jimmy-020evelina-jimmy-021

Du skulle kanske också gilla

Inga kommentarer

Lämna ett svar